FEI Endurance European Championship 2023 Ermelo

Persbericht EK Endurance 2023

Nederland opnieuw decor voor het Europees Kampioenschap Endurance

Van 7 tot en met 9 september 2023 zal het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, gelegen in het schitterende decor van de Veluwe, gastgever zijn van het Europees Kampioenschap Endurance voor senioren. Een wedstrijd over 160 kilometer voor de senioren, die op één dag overwonnen wordt.

Een discipline waarbij het welzijn van het paard centraal staat. Eerder slaagde deze organisatie erin om een groot internationaal toernooi te organiseren die een nieuwe standaard in deze discipline neer zette.

Om in de mooiste natuurlijke omgeving van de Veluwe een dergelijk event te kunnen borgen heeft de organisatie zich verzekerd van belangrijke ondersteuning middels de kennis en knowhow van een nieuwe ondersteunende sponsor. Het bedrijf “Netherlands Sotheby’s International realty” draagt bij aan de noodzakelijke verbindingen met bedrijven.

Samenwerking

Deze exclusieve tak van paardensport past dus uitstekend bij ons exclusieve woningaanbod” aldus Sebastiaan van der Velden, RICS gecertificeerd makelaar verbonden aan Sotheby’s. Waarmee het werken in teamverband ervoor zorgdraagt dat hoge prestaties door de organisatie als ook door de deelnemers en hun team kunnen worden geleverd.

Omdat topsport niet kan bestaan zonder breedtesport zal de organisatie van het EK een paar dagen later ook de mogelijkheid bieden om gebruikmakend van dezelfde omgeving diverse internationale wedstrijden te organiseren.

Don’t Stop Here

More To Explore